campus el sabio!

hejsan igen.
först vill jag be om ursäkt för att jag är dålig på att uppdatera. Men jag får skylla på Sarina o Stefan som alltid håller mig upptagna. <3 till er för det!

aja, tiden här går alldeles för fort. dagarna rullar på och även om vädret inte alltid är det jättebästa som man hoppas på så har vi jättekul! campuslivet är roligt faktiskt, fast ibland är det svårt att få en lugn stund.. btw stefan.. jag vill att du bär mig till carrefour nästa gång.. orka inte gå den jäääättelånga biten.. :P

menmen,, tills nästa nång.. puss o jag lovar att vara lite mer aktiv :)

2 första veckorna i Jerez

Detta känns overkligt. tiden går för fort här nere och att jag inte skrivit något innan är pga att jag inte har förstått att tiden går fortare än vad man tror här nere. Det känns som om det var igår vi kom hit och allt går så fort.

Men när man tänker tillbaka på de som hänt dessa två veckor så blir man bara glad. Plugg, sol och fest i en härlig harmoni.
Även att de at regnat en del så har vi ändå gjort de bästa av det. Mysiga filmkvällar eller bara chilla några stycken på rummet. Alla dessa posetiva tankar bara dyker upp hela tiden och alla nya och trevliga vänner gör allt ännu bättre :)

Att det  bara är fem veckor kvar känns konsigt. Men nu skiter vi i det o ta resten av tiden med storm och gör det som redan är bra bättre!

bärsout
weelix

RSS 2.0